Primii artisti la UNTOLD Dubai

UNTOLD, primul mega festival de muzică din Dubai, anunță primul val de artiști care vor ajunge în orașul viitorului, în perioada 15-18 februarie 2024. Pe cele cinci scene ale festivalului vor urca peste 100 de artiști, cele mai mari nume din industria muzicală internațională. 

Ellie Goulding, Bebe Rexha, Major Lazer Soundsystem, G-Eazy și cei mai apreciați DJ ai lumii: Armin van Buuren, Hardwell, Don Diablo, Paul Kalkbrenner și Timmy Trumpet fac parte din primul anunț de artiști pentru UNTOLD Dubai

Liga DJ-ilor profesioniști completează lineup-ul primei ediții UNTOLD Dubai, Armin van Buuren, Hardwell, Don Diablo, Paul Kalkbrenner și Timmy Trumpet sunt primele nume confirmate de creatorii UNTOLD.

ABONAMENTE LA PREȚ SPECIAL PÂNĂ PE DATA DE 15 NOIEMBRIE

De astăzi până pe data de 15 noiembrie,fanii vor putea să-și achiziționeze abonamente pentru prima ediție UNTOLD Dubai la prețul special de 184.17 Euro, pentru cele de tip Acces General și 526,2 Euro, pentru abonamentele tip VIP. Din data de 15 noiembrie prețul abonamentelor va crește.   

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi și, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii. Cei care vor sa achiziționeze abonamente pot afla mai multe informatii pe untold.ae. UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *