Rocanotherworld 2020

15 artisti vor urca pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric din Iasi, in perioada 24 – 28 iunie. Editia din acest an a Festivalului Rocanotherworld va dura cinci zile, iar numarul maxim de participanti la concerte va fi de 500 de persoane/zi. In fiecare seara, incepand cu ora 18:30, pe scena de la The Secret, Ciric vor urca cate 3 trupe, astfel:

Miercuri, 24 Iunie: Adam’s Nest, Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers
Joi, 25 Iunie: Lucia, Pinholes, byron
Vineri, 26 Iunie: Fine, It’s Pink, EYEDROPS, Argatu
Sambata, 27 Iunie: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară
Duminica, 28 Iunie: om la luna, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Încă de la prima ediție, Rocanotherworld a fost mai mult decât un festival. Este un loc, un timp și un spațiu în care oamenii se întâlnesc pentru a face bine celor din jurul lor. Cu atât mai mult cu cât trăim aceste vremuri nesigure, ediția din acest an va pune pe primul plan siguranța participanților și va promova solidaritatea. Dacă în anii precedenți trupele au concertat pro bono pentru a susține cauzele Rocanotherworld, a venit timpul ca noi să îi susținem în aceste vremuri.”, a declarat directorul festivalului, Patricia Butucel.

Biletele si abonamentele sunt in numar limitat, disponibile prin reteaua iabilet.ro: https://rocanotherworld.iabilet.ro/

Biletul de participare la Rocanotherworld 2020 e unul solidar, iar achiziția acestuia susține artiștii care vor urca pe scena festivalului. Festivalul își continuă tradiția caritabilă, cauza susținută în acest an fiind ajutorarea familiilor defavorizate din mediul rural din județul Iași, cu pachete cu produse alimentare de bază, produse de curățenie și materiale sanitare necesare și obligatorii în această perioadă de pandemie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *