Rocanotherworld #6 va avea loc in perioada 23 – 27 iunie la Iasi

Cea de-a sasea editie a festivalului Rocanotherworld va avea loc in zona de agrement Ciric din Iasi incepand de miercuri, 23 iunie, pana duminica, 27 iunie. Organizatorii au pregatit cinci zile de concerte, dezbateri pe teme culturale, activitati creative si recreative. Biletele si abonamentele sunt in numar limitat si sunt disponibile prin reteaua iabilet.ro: https://rocanotherworld.iabilet.ro/

Artistii care vor interpreta pe scena festivalului Rocanotherworld 2021 in cele cinci zile de concerte sunt:

Miercuri, 23 iunie: Alexu and The Voices Inside, Alex & Fat Penguins, Vita de Vie
Joi, 24 iunie: Stema, Via Daca, Cred ca sunt extraterestru
Vineri, 25 iunie: Rockabella, The Kryptonite Sparks, Coma
Sambata, 26 iunie: Melting Dice, Grimus, Implant pentru Refuz
Duminica, 27 iunie: Tourette Roulette, Moon Museum, byron & Muse Quartet

Biletul de participare la Rocanotherworld 2021 e unul solidar, iar achizitia acestuia, ca si la editia precedenta din 2021, sustine artistii care vor urca pe scena festivalului.

Inscrierile in echipa de voluntari a festivalului sunt in derulare pana pe 11 iunie, iar cei interesati pot aplica online: AICI.

Rocanotherworld este un festival explorator de muzica, arta, ganduri, oameni si idei organizat la Iasi incepand cu anul 2016. Reprezinta o calatorie colectiva autentica, o stare de spirit, o celebrare a vietii prin (re)conectarea la valorile cu care rezonam, o efervescenta culturala de care avem nevoie in conturarea felului de-a fi si de a simti. 

Aceasta editie Rocanotherworld va sta in continuare sub semnul sigurantei si al solidaritatii, respectand toate normele sanitare si reglementarile in vigoare, incurajand un comportament responsabil fata de ceilalti si fata de natura. Pentru siguranta participantilor, festival se va desfasura in continuare in locatia The Secret, Ciric, si va fi organizat astfel incat sa permita accesul publicului la concerte in numar limitat.

No Responses to “Rocanotherworld #6 va avea loc in perioada 23 – 27 iunie la Iasi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *