Rocanotherworld continua sa se implice in comunitatile locale

Festivalul Rocanotherworld, care va avea loc intre 23 – 27 iunie la Iasi, si-a propus inca de la prima editie sa reprezinte si un demers colectiv de implicare si daruire. Dorindu-si sa creasca atat nivelul de constientizare a problemelor din societate, dar si implicarea celor din jur, organizatorii si-au asumat misiunea de a avea un impact real in comunitate si nu doar in contexte punctuale, ci cu ajutor sustinut pe termen lung acolo unde este mai mare nevoie.

Dupa interactiunea cu locuitorii din comuna Lungani in urma actiunilor caritabile de la ultimele doua editii ale festivalului, echipa si comunitatea stransa in jurul Rocanotherworld isi doresc sa aduca o schimbare in zona de educatie.

In continuarea demersului festivalului se urmaresc reabilitarea, modernizarea si echiparea cu materiale didactice a laboratoarelor si salilor de clasa ale scolii din satul Zmeu. In cele 13 sali de clasa invata 431 de copii din ciclurile prescolar, primar si gimnazial. 

“Latura caritabila a Rocanotherworld a crescut de la an la an prin cei care aleg sa ne fie aproape: prieteni, artisti, voluntari si parteneri, alaturi de care reusim sa ne indeplinim misiunea asumata. Credem cu adevarat in spiritul #BeForOthers al festivalului, care demonstreaza la fiecare editie puterea comunitatii si importanta valorilor care ne ghideaza. Impreuna putem mai mult si mai bine si ne dorim ca ajutorul pe care il oferim sa fie constant si sa putem face o schimbare reala in comunitatile pe care le sustinem”, spune Patricia Butucel, directorul Rocanotherworld.

Rocanotherworld #6 va avea loc in perioada 23 – 27 iunie la Iasi, in zona de agrement Ciric si aduce cinci zile de concerte cu 15 trupe, dezbateri pe teme culturale, activitati creative si recreative. Biletele si abonamentele sunt in numar limitat si sunt disponibile prin reteaua iabilet.ro: https://rocanotherworld.iabilet.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *