Sala Radio: „THE MAGIC OF SWING”

Joi, 25 ianuarie 2024 (19.00), Big Band-ul Radio și invitații săi – compania de dans Jazz Roots Bucharest – vă propun la Sala Radio o seară de muzică și dans, un eveniment plin de energie și de bucuria swing-ului!

„The Magic of Swing este un eveniment deosebit, în care celebrăm un stil emblematic pentru muzica de Big Band: swingul.  Cu acest concert – spectacol, în care muzica va fi însoțită și de dans în stilul specific Lindy Hop, prin colaborarea cu trupa de dans Jazz Roots Bucharest, ne propunem să încălzim sufletele tuturor celor ce se vor afla în sală sau ne vor asculta pe frecvențele Radio România.

Vom interpreta unele dintre cele mai renumite piese ale erei swing-ului,  precum Sing Sing Sing, Big Apple Contest, Flying Home, Sipsy Doodle sau Cute.” – declară despre eveniment dirijoarea Big Band-ului Radio, SIMONA STRUNGARU

Cu energia și pasiunea specifice swing-ului, compania de dans Jazz Roots Bucharest aduce energia originală a Lindy Hop-ului în a treia colaborare cu Big Band-ul Radio România, pe scena Sălii Radio.

Trupa Jazz Roots Bucharest a fost înființată de Cristina Ciobanu în martie 2022, fiind compusă din profesioniști din domenii diverse, uniți de pasiunea comună pentru swing și de dorința de a învăța și a dărui mai departe povestea acestui dans. Cristina Ciobanu dansează din 2017 și este prima femeie din România care a avut inițiativa de popularizare a acestui stil de dans și printre primii oameni care au început construirea comunității de swing din București.

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical. De asemenea, concertul poate fi ascultat LIVE online, pe site-urile celor două posturi de radio, și prin intermediul aplicației Radio România, disponibilă pe dispozitive Android și iOS.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel.021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *