Sistem de plata, check-in si acces la UNTOLD 2022

UNTOLD isi deschide portile in sapte zile. Organizatorii dezvaluie detalii despre accesul in festival si sistemul de plata si le recomanda fanilor sa aleaga optiunile de Check-in si Top-up online pentru a beneficia de acces mai rapid. Check-in-ul online poate fi realizat pana la eveniment, iar cei care aleg sa il faca la fata locului trebuie sa achite o taxa de 25 de euro la punctul de Ticketing. Festivalul UNTOLD are loc intre 4 si 7 august.

Organizatorii atrag atentia ca doar fanii inregistati in formularul de Check-in (online sau la locatie) pot sa primeasca bratara de festival, in baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, si a unei carti de identitate.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Check-in-ul și pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opțiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și să se asigure că biletul generat (PDF) ajunge în posesia noului destinatar.

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, fanii își pot crea propria Pușculită de Festival. Astfel, fiecare participant își poate pune în avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma încărcată va fi transferată și activată pe brățara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct de pe telefon din aplicația UNTOLD.

Tinerii sub 18 ani trebuie sa aiba la ei, pe langa abonamentul sau biletul de acces si actul de identitate, si documentul care atesta acordul parintilor. Acesta poate fi descarcat de pe parental-consent-ro.pdf (untold.com), iar organizatorii recomanda sa fie completat inainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie sa vina insotiti de un parinte si sa detina un bilet valid. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita la festival.

Organizatorii au pregătit și anul acesta un program pre-festival. Asta înseamnă că fanii care au abonamente General Access și VIP și au făcut Check-in-ul online își pot ridica în avans brățările de festival după cum urmează:

– Iulius Mall Cluj-Napoca: 30.07.2022 – 01.08.2022 (de sambata pana luni), intre orele 10:00 – 20:00. 

– Parcul Simion Barnutiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 2.08.200 – 3.08.2022 (de marti pana miercuri), intre orele 14:00 – 22:00. Tot de aici isi pot ridica bratarile de festival si fanii care au bilete Day 1. 

In timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea bratarilor este intre orele 14:00 – 05:00, in parcul Simion Barnutiu, intrarea dinspre Opera Maghiara.

Și în acest an, brățara de festival este realizată din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit peste 90.000 de brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 30 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a se mișca mai rapid, organizatorii recomandă opțiunea de Top-up online.

Cei care și-au pus bani pe brățară în festival și nu i-au cheltuit pe toți și vor să îi recupereze, o pot face de la oricare dintre punctele de Credit Point din festival, pe întreaga perioadă a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, până la ora 14:00. Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite, în cuantumul sumei încărcate online, prin optiunea de Refund Online. Pentru Refund Online, fanii trebuie să completeze formularul de refund, disponibil din contul de festival creat inițial, până la data de 12 august, ora 23:59.

În acest an, spațiile de depozitare pentru participanți vor fi poziționate chiar înainte de zona de acces în festival. Fanii au posibilitatea să își rezerve un dulăpior pentru o zi sau pentru întreaga perioadă a festivalului. Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Festivalul UNTOLD isi deschide porțile joi, 4 august, la ora 14:00. In toate cele 4 zile si 4 nopți de distractie, accesul in taramul magic se face intre 14:00 si 05:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.