Targ de pescuit si vanatoare Bacau 2012

Evenimentul organizat de Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” Bacau va avea loc în perioada 12 – 14 octombrie 2012, intre orele 10.00 – 18.00.

Organizat in premiera la Bacau, targul de pescuit si vanatoare este prima expozitie indoor si outdoor cu arme de vanatoare, ustensile de pescuit, accesorii, echipamente, vestimentatie de profil si trofee medaliate la concursuri nationale si internaţionale.

Nu vor lipsi bucatele vânătoreşti, expo auto safari, dar şi o provocare pentru publicul larg: lecţii de tir cu arcul.

“Scopul nostru este acela de a prezenta cele mai noi produse şi echipamente de pescuit şi vânătoare, de a aduce laolalta marii producatori şi distribuitori din industrie în cadrul unui eveniment adresat atât publicului larg cat şi potenţialilor clienţi care activează pe piaţa de pescuit şi vânătoare”, a declarat Corneliu Pricope, directorul CAEx Bacău.

În cadrul acestui târg pasionaţii vor gasi o diversitate de produse necesare pentru practicarea acestor activităţi, precum: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, accesorii de vânătoare, produse din vânat, produse ornamentale, produse meşteşugăreşti, trofee, arme de vânătoare, echipament optic, oferte de turism pentru pescuit şi vânătoare, etc.

Sursa: aici.

2 Responses to “Targ de pescuit si vanatoare Bacau 2012”
  1. Articole de pescuit February 6, 2013
    • angel3110 February 6, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *