Trooper anunță programul concertului simfonic

Pregătirile sunt în plină desfășurare pentru concertul Trooper Simfonic, care va aniversa cei 28 de ani de carieră pe care trupa i-a împlinit recent.  Show-ul pe care îl pregătesc pentru scena Sălii Palatului este cel mai mare pe care l-au susținut vreodată în aceste aproape trei decenii, au declarat componenții formației. Alături de cei cinci membri Trooper, vor urca 50 de muzicieni profesioniști ai Orchestrei Simfonice Valahia, dirijată de Virgil Pețanca, precum și o serie de invitați speciali, printre care și tenorul Alin Stoica. 

Repetițiile pentru concertul de duminică, 19 noiembrie, de la Sala Palatului au început din plin încă din weekendul precedent evenimentului. După ce au studiat partiturile timp de luni de zile, muzicienii din orchestră s-au întâlnit cu trupa pentru a pune la punct toate detaliile celor 15 piese din setlist, care vor asigura un show complet de două ore. Toate cântecele au fost special reorchestrate, iar pentru acest eveniment se lucrează de aproximativ 10 luni pentru ca totul să fie la superlativ. Printre cele 15 titluri, fanii vor regăsi hituri cunoscute din repertoriul trupei, precum și unele piese grele și lungi care nu figurează de regulă în setlist-urile concertelor Trooper. 

Pentru ziua de duminică, 19 noiembrie, trupa și organizatorii anunță programul de desfășurare al serii și roagă spectatorii care și-au achiziționat bilet să își rezerve suficient timp pentru a ajunge la locație, pentru parcare, lăsarea hainelor la garderobă, astfel încât să se asigure că sunt punctuali în incinta Sălii Palatului la 19.30, ora de începere a concertului.

Program

  • 17.30 – Meet & Greet
  • 18.15 – Open doors
  • 19.30 – Trooper Simfonic

Posesorii de bilete Meet & Greet vor avea acces la sesiunea de autografe și fotografii cu trupa, programată să înceapă la 17.30, și care va dura 45 de minute. Atât organizatorii, cât și trupa au rugămintea ca deținătorii unor astfel de bilete să ajungă din timp în locația evenimentului, deoarece timpul destinat acestei sesiuni nu va putea fi extins în cazul întârzierii. 

Accesul publicului este permis începând cu ora 18.15, iar spectacolul începe la ora 19.30, organizatorii recomandând să alocați timp suficient pentru orice activități ce premerg participarea la spectacol în sine, cu scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică la 19.30. 

Neprezentarea la timp în scopul intrării in sala de spectacole nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Din respect pentru artiști și pentru a evita eventualele situații neplăcute, organizatorii roagă spectatorii sa fie punctuali.

Bilete

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • VIP – 177,04 lei
  • Categoria 1 – 145,62 lei
  • Categoria 2 – 103,71 lei
  • Categoria 3 – 82,76 lei

Categoria Meet&Greet este sold out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *