Ultimele 10.000 de abonamente disponibile la UNTOLD 2017

Desi mai sunt inca doua luni pana la festivalul UNTOLD, organizatorii anunta ca mai sunt disponibile doar 10.000 de abonamente. Dupa epuizarea acestora, festivalul UNTOLD (editia 2017) va fi declarat sold out. Cei care vor dori sa faca parte din povestea UNTOLD vor mai avea la dispozitie doar bilete de o zi.

Incepând de astazi, 6 iunie s-a trecut la un nou prag de pret pentru un abonament, adica 450 de lei plus taxe. Pretul final al unui abonament pentru festivalul UNTOLD, editia 2017, va fi de 550 de lei plus taxe.

Ultimele 10.000 de abonamente pot fi achizitionate de pe www.untold.com sau de la partenerii UNTOLD afisati pe site-ul festivalului.

Cei mai buni DJ ai lumii: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Martin Garrix, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell si cele mai bune voci live ale momentului: Ellie Goulding, MO, Hurts, Tinie Tempah, Redfoo, Jasmine Thompson, vor urca în acest an pe scenele festivalului UNTOLD.

Alți peste 150 de artiști internaționali au confirmat prezența și nume precum Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Loco Dice, Dubfire, Chase&Status și Pendulum vor duce experiența muzicală la un alt nivel.

Veștile bune nu se opresc aici, organizatorii UNTOLD promit că în perioada imediat următoare fanii festivalului vor afla și alte nume de artiști internaționali care vin în premieră în România, precum și programul pentru fiecare zi a festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *