UNIQDAY Festival 2019

UNIQDAY Festival 2019 va aduce in vara anului 2019 artisti legendari ai muzicii internationale si va transforma Bucurestiul in capitala festivalurilor muzicale.

Festivalul se va intinde pe parcursul a trei zile, intre 12 si 14 Iulie, la Romexpo București, locatie ce urmeaza a fi transformata asa cum nu a mai fost vazuta pana acum. Primii Headlineri vor fi anuntati curand. Alaturi de ei, alti 120 de artisti de renume international vor performa pe cele cinci scene ale festivalului.

Pentru a asigura unicitatea la un nivel înalt de experienţe trăite, UNIQDAY face echipă cu cei mai buni show produceri romani și internaționali din domeniu, specialiști in scenotehnică, vision-producers de mare calibru ai festivalurilor cu puternică rezonanță la nivel mondial.

UNIQDAY – LEGENDS „Construit în jurul conceptului LEGENDS, UNIQDAY va aduce la București un număr impresionant de, Dj, Artisti și Trupe de Top, care au scris și scriu în prezent istorie în industria muzicală internațională. Cu zeci de milioane de discuri vândute, headlinerii UNIQDAY ne vor oferi o experiență unică pentru zecile de mii de spectatori.

UNIQDAY se va desfășura pe o suprafata de 168 de hectare, în incinta Romexpo, devenind cel mai mare festival de muzica făcut vreodată în Capitală și un MAIN STAGE surpriză pentru festivalieri. Indoor, în noile pavilioanele apropiate de Main Stage și la exteriorul acestora, vor fi ridicate alte trei scene, pe care vor evolua nume cunoscute din industria muzicală EDM, Pop, R&B, internațională. Pavilionul Central Romexpo va fi rezervat unor momente unice, nemaiîntâlnite la festivalurile de muzică din România.

Vor fi trei zile cu activităţi complexe, un weekend prelungit în care festivalierii UDF vor avea ocazia să urmărească evoluând live nume legendare ale muzicii, în cadrul unei producții multimedia impresionante, cum nu a mai fost implementată până acum

Primele pachete pentru Chapter 1: Legends la UDF vor fi puse in vanzare si disponibile incepand cu luna Februarie – Early Bird cu o reducere de peste 30%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.