UNTOLD 2020 – One day sale

Peste 80.000 de fani ai festivalului s-au inregistrat pana acum pe untold.com pentru editia din vara anului 2020, dar doar 32.000 au reusit sa isi achizitioneze un abonament.

Datorita interesului extrem de ridicat, organizatorii festivalului au decis sa lanseze campania “ONE DAY SALE” si sa le ofere sansa cat mai multor fani sa-si cumpere abonamentul pentru editia din vara anului viitor, cat mai din timp si la un pret cat mai accesibil. A treia runda de vanzare aduce o surpriză pentru fanii festivalului care vor avea la dispozitie 24 de ore sa-si cumpere abonamentul pentru UNTOLD 2020.   

Incepand de miercuri, 4 decembrie, ora 14.00 pana joi, 5 decembrie, ora 14.00, abonamentele vor avea pretul special de 129 de euro plus taxe. Dupa aceasta runda de vanzare, incepand de joi, ora 14.00 se va trece la noul prag de pret. Fanii festivalului pot gasi mai multe informatii despre aceasta campanie pe untold.com.

Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la prețul special de 129 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.

Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi la prețul de 141 euro plus taxe, din prețul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General Access Risk Free la prețul de 144 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *