UNTOLD 2020 – Primele 15.000 de abonamente vandute in 30 de secunde

Prima runda de abonamente pentru UNTOLD a starnit, în randul fanilor festivalului, un interes incredibil. In doar 30 de secunde, peste 15.000 de fani ai festivalului UNTOLD si-au asigurat intrarea la unul dintre cele mai asteptate festivaluri de muzica din lume, UNTOLD. 

Cei care nu au reusit sa-si achizitioneze astazi un abonament pentru editia din 2020 mai au o sansa saptamana viitoare. Miercuri 27 Noiembrie, ora 14.00 e disponibila o noua serie de abonamente la preturi speciale incepand de la 119 euro plus taxe. Acestea pot fi achizitionate doar de cei care s-au inregistrat pe untold.com

UNTOLD 2020 va avea loc in perioada 30 Iulie – 2 August.

Abonamentele disponibile:

Abonamentele General Access sunt la prețul special de 109 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.

Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi la prețul de 119 euro plus taxe, din prețul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General Access Risk Free la prețul de 122 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *