UNTOLD 2020 – Sparks of Magic

Cele mai intense experiente si cele mai frumoase povesti, traite si scrise impreuna, in ultimii cinci ani la UNTOLD vor fi celebrate in perioada festivalului – 30 Iulie – 2 August 2020. In acest an, cele patru nopti pline de magie se vor petrece in mediul virtual, unde fanii vor simti din nou spiritul de festival si vor putea dansa impreuna.

În zilele în care la Cluj-Napoca trebuia să se desfășoare unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD, organizatorii le aduc în premieră fanilor show-uri ale unor artiști care au fost prezenți pe scena principală a festivalului, însă care n-au fost transmise până acum.

Show-ul lui Armin van Buuren din anul 2015, de la prima ediție a festivalului, sau al lui Hardwell, din anul 2017, chiar înainte să se retragă, sunt doar câteva dintre suprizele pregătite pentru fanii festivalului UNTOLD. Astfel, primul show făcut de Armin Van Buuren la UNTOLD, în 2015, va fi difuzat lumii întregi pentru prima oară în istoria festivalului, iar cei care nu au fost prezenți atunci la magia DJ-ului și producătorului olandez, se pot bucura acum de el. 

Alte momente spectaculoase si amintiri muzicale, care vor fi dezvaluite in premiera, sunt create de Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis si Subcarpati. Programul zilelor de festival va fi anuntat in curand. Detalii pe untold.com 

Unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, un invitat surpriză, pregătește un show în premieră pentru UNTOLD, difuzat sâmbătă, 1 august, începând cu ora 21:00 pe canalul de YouTube al festivalului. Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Toți cei care se află în posesia unui abonament Anytime vor primi automat link- ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona la ei acasă. 

No Responses to “UNTOLD 2020 – Sparks of Magic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *