UNTOLD 2021 – Data de desfasurare

Anul 2021 vine cu optimism de la organizatorii festivalului UNTOLD, care au inceput pregatirile pentru editia cu numarul sase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD. Speranta lor este ca festivalul va avea loc in perioada 5-8 August, la Cluj-Napoca.

Ediția de anul viitor vine cu o nouă poveste magică UNTOLD care se va desfășura, timp de 4 zile și 4 nopți, alături de cei mai mari artiști din întreaga lume, dar și alături de cel mai minunat public pe care un festival și-l poate dori

Încrederea organizatorilor vine și din veștile bune privind existența unui vaccin la începutul anului viitor și din atenția tot mai mare acordată de specialiști dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă. Un alt motiv este și sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală și de evenimente în anul 2021.

În plus, reprezentanții UNTOLD, alături de alți organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiții. De altfel, industria de evenimente din întreaga lume se pregătește pentru o vară plină de activitate, în care publicul se va întâlni din nou cu artiștii preferați. 

Referitor la abonamentele / biletele de anul acesta, peste 95% dintre posesorii lor le-au transformat in varianta ANYTIME Pass, care le asigura accesul, la alegere, la una dintre urmatoarele 3 editii UNTOLD.

Sincer, mi se pare cam mare optimismul organizatorilor UNTOLD. Este destul complicat sa organizezi un eveniment atat de mare in contextul actual. Si chiar nu vad prea multe schimbari pozitive pana in August, 2020. Dar cine stie, poate gresesc eu. Vom vedea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *