UNTOLD 2023 – Ziua 3

Pentru a treia zi consecutiv, cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD a fost una memorabilă, trăită cu o bucurie uriașă de cei peste 110.000 de fani din toată lumea care au celebrat alături de artiștii preferați, muzica și bucuria de a fi împreună cu prietenii.

DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, a generat o euforie uriașă pe Cluj-Arena. Set-ul live al olandezului a fost energie pură de la prima până la ultima măsură. Cu versiuni remix, realizate special pentru show-ul de le UNTOLD, sau cu producții noi lansate, Garrix le-a mulțumit fanilor din România. Cu o pasiunea extraordinară pentru muzică și recunoștință pentru fanii care-i sunt alături de fiecare dată, Garrix a electrizat atmosfera din mainstage-ul UNTOLD. Cu un set în care a inclus “In The Name Of Love”, „Higher Ground”, „Animals”, „Huricane” sau imnul de festival „High On Life”, Garrix a generat un spectacol vizual total. A fost un moment care a transformat Cluj Arena într-un univers unic, universul UNTOLDThe World Capital of Night and Magic

Cu un palmares impresionant, artistul din spatele succesului “Unforgettable”, single cu peste 1,657 miliarde de ascultări pe Spotify, French Montana aka Frenchy aka Macaroni with the cheese aka Frenchington a urcat pentru prima dată pe mainstage-ul festivalului UNTOLD pentru un show live plin de energie, în care toată lumea aflată pe Cluj-Arena a cântat și a dansat. Rapper-ul american și echipa sa au fost impresionați de publicul pe care l-au  descoperit în România. Zecile de mii de fani de la mainstage au cântat la unison cele mai cunoscute piese ale lui French Montana, care a invitat pe scenă doua fete din public pentru o sesiune de twerk. 

Pentru cel de-al optulea capitol al legendei UNTOLD, a treia zi de festival a fost marcată de o altă premieră alături de unul dintre cei mai mari creativi artiști ai lumii, Eric Prydz. Suedezul nu e doar un DJ, e unul dintre cei mai inovatori artiști din muzica electronică, e un producător sofisticat, trăiește pentru a face muzica și este considerat un icon al scenei electronice. 

Ziua de sâmbătă a fost una a premierelor pe Cluj-Arena. Unul dintre proiectele legendare in muzica electronică, Thievery Corporation au oferit un show live în care au combinat elemente de trip-hop, dub, lounge și electronic. “Am fost uimiți de ceea ce am descoperit la UNTOLD, de conexiunea pe care am avut-o cu publicul aici. Este extraordinar să descoperi un festival care susține și artiștii care nu sunt din categoria mainstream, iar acest detaliu diferențiază UNTOLD-ul de alte festivaluri din lume. Uneori e bine să iei o pauză de la a căuta fericirea și să alegi să fii fericit, asta am simțit în această seară pe scena principală UNTOLD”, au declarant membrii Thievery Corporation

Doi dintre cei mai mari DJ ai lumii, francezul David Guetta și Armin van Buuren sunt headlinerii zilei de duminică. În această seară, mainstage-ul UNTOLD va fi deschis de Almud, urmat de Vama, FERG, Years & Years, Fedde Le Grand.

Accesul în festival se face începând cu ora 16:00. 

Fanii UNTOLD se pot înregistra pentru ediția 2024 a festivalului accesând: https://untold.com/register.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *