UNTOLD si Neversea lanseaza campania “BAC de 10”

Organizatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea lanseaza astazi campania ,,BAC DE 10”. De mai bine de 7 ani, aceasta campanie isi doreste sa sustina performanta in educatie. In acest an, campania isi doreste sa-i ambitioneze si mai tare pe absolventi, pregatindu-le la editiile din acest an unele dintre cele mai mari nume de artisti internationali, dar si momente unice. 

Campania „BAC DE 10” va oferi tuturor absolventilor de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la editiile UNTOLD si Neversea din acest an. 

In plus, toti tinerii care promoveaza examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamna din acest an, vor primi cate un voucher valoric care va putea fi folosit la achizitionarea abonamentelor pentru editiile UNTOLD si NEVERSEA din 2021, dupa cum urmeaza:

  • La UNTOLD – un voucher valoric de 10 euro 
  • La Neversea – un voucher valoric de 20 de euro

In fiecare an campania Bac de 10 este sustinuta de Kaufland Romania. Pe langa accesul gratuit la ambele festivaluri, toti absolventii de 10 vor primi si un voucher de 500 de lei din partea Kaufland, valabil in orice magazin de-al lor. 

Toti absolventii care doresc sa participe la campanie trebuie sa acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care ii va inscrie in campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afisarii rezultatelor. 

La editia din acest an a festivalurilor UNTOLD si Neversea vor avea acces gratuit si absolventii care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat in 2020. 

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și Neversea: ,,După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor. Așadar toți absolvenții care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat în 2021 vor avea acces gratuit la UNTOLD și Neversea.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *