UNTOLD si VISA lanseaza UNTOLD CREATORS

În fiecare vară, Cluj-Napoca devine epicentrul unei experiențe de festival memorabile, UNTOLD, care reușește să redefinească standardele industriei muzicale în fiecare ediție. În acest an, UNTOLD și Visa lansează UNTOLD CREATORS, o inițiativă dedicată viitoarei generații de creatori de festival din România.

Inițiativa UNTOLD CREATORS by Visa își propune să ofere tinerilor pasionați de muzică și evenimente o platformă de mentorat și dezvoltare profesională, conectându-i cu experți din industrie și oferindu-le oportunitatea de a-și transforma pasiunea într-o carieră de succes și de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu dinamic. Programul este adresat tinerilor cu vârste între 18 și 30 de ani, pasionați de industria muzicală și de evenimente, și se concentrează pe patru domenii cheie: DJ-ing și producție muzicală, foto și video storytelling, management artistic, comunicare și sponsorizare de festival.

Programul de mentorat va oferi celor 80 de participanți selectați șansa de a participa la workshop-uri intensive, de a lua parte la sesiuni de training alături de experți din domeniu și, în final, de a concura pentru șansa de a se alătura echipei UNTOLD. Mai multe detalii despre programul de mentorat UNTOLD CREATORS by Visa pe www.untoldcreators.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *