VAMA lanseaza un nou album: Better

Marți, 12 Septembrie 2017, trupa VAMA va lansa cel mai nou material discografic, al treilea din cariera formatiei. Albumul se numeste ”Better” si poate fi comandat deja in format CD din magazinul online VAMA. Fanii care pre comanda CD-ul inainte de 12 Septembrie vor primi ca bonus albumul in format digital.

Albumul contine 12 piese in limba engleză compuse de cei cinci membri ai formatiei VAMA,
cu versuri semnate, ca de obicei, de Tudor Chirila. Noul sound VAMA, mai modern ca oricand, i se datoreaza si lui James Lewis, un producator britanic tanar, dar care a colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Arctic Monkeys, Rudimental, Lykke Li etc.

”E greu să te desparți de un album. Sună ciudat, dar să lansezi un album către public e ca o despărțire. Nu-ți mai aparține și nu va mai beneficia de grija pe care ai pus-o în el pentru atât de mult timp. Trecând peste emoția asta pot spune că albumul ăsta a fost pentru noi un prilej de a învăța mult. Lucrul cu un producător ne-a făcut să descoperim un proces de care habar nu aveam până acum.

El a funcționat ca un arbitru și un cenzor al inițiativelor noastre muzicale. A filtrat foarte multe propuneri, a ales minimal și a supervizat tot procesul de preproducție, apoi înregistrările din studio. Chiar ne-a spus: e important pentru voi ca trupă să rămâneți cu un proces pe care să-l aplicați din nou la următoarele cântece chiar dacă nu veți mai lucra cu mine. Revenind, eu cred că e cel mai important disc VAMA. Doar că experiența m-a învățat că nu prea contează ce cred eu. Așa că sper ca lumea să-l asculte și să dea mai departe muzica asta. Și da, e un vis frumos să reușim să-l cântăm și afară. În altă ordine de idei ar fi de dorit ca instituția producătorului muzical să atingă cât mai multe trupe de la noi”, spune Tudor Chirilă, solistul VAMA, despre noul album.

Albumul va putea fi ascultat live pentru prima data, integral, pe 12 Octombrie la Sala
Polivalenta. Biletele pot fi achizitionate online.

– earlybird pana pe 15 Septembrie: “Pe teren” – Ultras: 195 lei, Fans: 120 lei, Acces General: 65 lei / “In Tribune” – Cat A: 235 lei, Cat B: 165 lei, Cat C: 75 lei
– presale pana pe 1 Octombrie: “Pe teren” – Ultras: 230 lei, Fans: 150 lei, Acces General: 85 lei / “In Tribune” – Cat A: 260 lei, Cat B: 195 lei, Cat C: 100 lei
– Dupa 1 octombrie si la intrare: “Pe teren” – Fans: 170 lei, Acces General: 105 lei / “In Tribune” – Cat A: 280 lei, Cat B: 200 lei, Cat C: 115 lei
– Supliment Meet & Greet la pretul de 480 lei, valabil doar cu bilet cumparat separat. Acesta include: intalnire informala cu VAMA inaintea concertului, tricou Vama, cana Vama si poster cu autografele membrilor trupei.

© FOTO: Petru Ivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *