VAMA Neconventional – turneu national

Imediat dupa concertul din 29 iulie de la Arenele Romane incepe VAMA Neconventional, un turneu national – experienta al trupei in zece locatii ,,altfel”.

Probele de sunet vor fi deschise, publicul va avea acces la ele. Dupa probe veti putea discuta cu formatia despre muzica in general, despre cum incepi o cariera de muzician sau tot felul de tips&tricks care sa te ajute sa-ti faci din pasiune meserie.

Locatii concerte:

  • HUNEDOARA, Sambata, 31 IULIE, CASTELUL CORVINILOR
  • ORADEA, DUMINICA, 01 AUGUST, CETATEA DIN ORADEA
  • TARGU-MURES, VINERI, 06 AUGUST, CETATEA MEDIEVALA
  • RUPEA, Sambata, 07 AUGUST, CETATEA RUPEA
  • TIMISOARA, Sambata, 14 AUGUST, FABER COMMUNITY
  • SIBIU, Sambata, 21 AUGUST, MUZEUL ASTRA
  • IASI, VINERI, 27 AUGUST, SENZORIA (ZONA DE AGREMENT CIRIC)

Celelalte trei locatii vor fi comunicate ulterior de catre organizatorii turneului.
Concertul de la Sibiu, din Muzeul Astra se va transmite live, pe PRO TV Plus si Voyo.

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro  și www.iabilet.ro la urmatoarele preturi:
– Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei Acces General
– Sales: 79 lei Acces General 

In total vor fi puse in vanzare 2000 de bilete pentru fiecare din cele 10 locatii ale turneului. Conform normelor in vigoare date de autoritatile romane, evenimentul este disponibil atat pentru fanii vaccinati, cat si pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapida efectuat in ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ in ultimele 72 de ore. Acestia trebuie sa vina cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificari legislative vor fi comunicate ulterior de catre organizatori.

Tudor Chirilă, solist VAMA: ,,În ultima vreme oamenii vor să trăiască din plin și să amestece experiențele. Și e normal după atâtea restricții, să vrei să trăiești totul. Să vrei să fii în toate locurile și să experimentezi mai multe stări la un loc. Și noi simțim nevoia asta. Și atunci ne-am zis să încercăm mai mult decât un turneu cu zece concerte, să oferim oamenilor muzica noastră în spații frumoase unde se pot crea comunități de o zi. Spații în care oamenii să se întâlnească, să se răcorească, să vorbească, să cumpere o carte, să bea o cafea bună sau să se tolănească la umbră și să nu facă nimic până la concert. Ne e dor să cântâm, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult ne e dor să vedem oamenii împreună bucurându-se de o zi cu diverse activități și să fim alături de ei. Așa că muzica noastră a devenit un pretext pentru VAMA NECONVENȚIONAL.”

No Responses to “VAMA Neconventional – turneu national”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *