VAMAFEST

VAMA, una din cele mai iubite trupe pop-rock din Romania, va sustine primul festival  digital din Romania – un maraton de muzica, educatie si storytelling in stilul consacrat deja al membrilor formatiei.

Peste cincizeci de cantece adunand sapte ore de muzica din  repertoriul VAMA si Vama Veche (unele dintre ele interpretate in premiera in aceasta  formula) organizate in sesiuni intinse pe 2 zile, ateliere de instrument sau vocal coaching ale  membrilor formatiei, dezbateri si povesti desprinse din experienta profesionala a trupei,  concursuri sau testimoniale toate sub umbrella VAMAFEST, un eveniment infuzat de  UNTOLD cu arome intense de festival! 

VAMAFEST se va desfasura in zilele de 27 si 28 noiembrie. Cele trei directii ale  festivalului sunt #vamaliveshow, #vamaeducatie, #vamastorytellling, ele fiind desprinse din  pasiunile si experientele profesionale si sociale ale celor cinci membri ai formatiei: Tudor  Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Gelu Ionescu – clape, Dan Lucian – bas si Lucian  “Clopo” Cioarga – tobe. 

Festivalul digital este organizat pe sesiuni de muzică și module de educație și  storytelling sub formă de ateliere și dezbateri pe tot parcursul celor două zile. Programul  complet al festivalului poate fi găsit pe www.vamafest.ro. 

Activitățile celor două zile vor putea fi urmărite live pe paginile de facebook VAMA (www.facebook.com/VamaMusic) și Tudor Chirilă,  (www.facebook.com/TudorChirilaOfficial) și pe Kiss FM. Prima zi a festivalului va culmina cu  un show live pe PRO TV, începând cu ora 00:30, unde trupa VAMA va organiza un KARAOKE  SHOW cu cele mai iubite piese VAMA și va mai susține un recital “best of” cu invitați  surpriză. Unul din momentele speciale din sesiunile #vamaliveshow va fi recitalul cu  fragmente din opera rock “Am să mă întorc bărbat” care o va avea ca invitat special pe Irina  Rimes. 

No Responses to “VAMAFEST”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *