Vodafone Romania aduce parintii si copiii de aceeasi parte a frontului de joc

Sambata aceasta, membrii echipei Good Gaming League vor juca cele mai cunoscute jocuri video impreuna cu parintii lor intr-un eveniment unic realizat de Gaming Marathon si conectat de Vodafone. Sub conceptul „Daca ne putem juca impreuna, putem creste impreuna”, Vodafone Romania aduce parintii si copiii de aceeasi parte a frontului de joc.

Membrii echipei „Good Gaming League” vor juca cele mai cunoscute jocuri video impreuna cu parintii lor intr-un eveniment unic gazduit de Gaming Marathon si conectat de Vodafone. Participantii vor avea ocazia de a descoperi povestile din spatele succesului jucatorilor si importanta gaming-ului responsabil. 

Fanii vor putea urmari stream-uri exclusive de la Jaxi, Antonia, Gannicus, IceManLucky, ZaSami, AmyClaire si Madalin (echipa Good Gaming League). De exemplu, Jaxi si tatal sau vor juca impreuna Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Global Offensive. Echipa lor va lupta impotriva comunitatii lui Jaxi. 

In aceeasi zi, participantii vor avea oportunitatea sa participe la un stream in care Antonia va discuta cu mama ei despre sustinerea pe care i-a oferit-o in cariera de gamer & streamer. In plus, fanii Brawl Stars vor avea ocazia sa participe la un turneu unic. Madalin isi asteapta fanii si urmaritorii sa intre, alaturi de un parinte, in competitia „Brawl stars 2v2”.

„Vrem sa ii incurajam pe parinti sa impartaseasca momente placute de jocuri video cu fiii si fiicele lor, la fel cum si noi jucam sah sau rummy cu parintii nostri. Cu siguranta, toti ne amintim acele momente dragi petrecute impreuna. Cu ajutorul jocurilor video, parintii pot construi o conexiune si o comunicare mult mai puternice cu cei mici. Si, in acelasi timp, pot afla, fara a fi intruzivi, ce anume le atrage atentia copiilor”, a declarat Laura Barbu, Director Brand & Marketing Communication, Vodafone Romania.

Gaming Marathon connected by Vodafone va avea loc sambata aceasta si va contine transmisiuni live pe tot parcursul zilei pe canalele de streaming ale jucatorilor. Fanii vor avea oportunitatea sa participe la runde intensive de CS:Go, Fortnite, Brawl Stars, Minecraft and Call of Duty. Programul complet, dar si mai multe informatii sunt disponibile aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *