Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului

De 1 iunie, copiii trăiesc la Muzeul Fotbalului o zi specială și se bucură de sportul lor favorit sau îi descoperă tainele într-o adevărată sărbătoare.

Pe Gabroveni 24, în Centrul Vechi, copiii sub 14 ani au intrare gratuită de 1 iunie și se vor distra în camerele cu ”comori” fotbalistice: colecții speciale, tricouri rare, jocuri și experiențe incredibile!

Accesul gratuit este asigurat fie prin achiziționarea unui tichet online, fie prin cumpărarea lui la recepția Muzeului, iar pentru buna organizare a programului special de 1 iunie se permite accesul gratuit pentru maximum 3 copii la un adult supraveghetor, astfel încât toți micii suporteri să se bucure cum se cuvine de Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului.

Mănușile lui Duckadam de la Sevilla 1986, tricourile lui Maradona sau Ronaldo, baloanele Cupelor Mondiale și alte sute de surprize spectaculoase compun cel mai frumos cadou pe care un părinte îl poate dărui copilului său prin fotbal de 1 iunie! La Muzeul Fotbalului explorezi, înveți, te joci și ești fericit!

Detalii pe www.footballmuseum.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *