Catalin Maruta este foarte darnic pe Facebook

Nu stiu daca este pagina lui oficiala (sunt sanse foarte mari sa nu fie, dar nu pot sa spun ca m-ar mira daca ar fi), dar pe pagina de Facebook “Maruta Catalin Oficial” se dau o gramada de premii: 200 de iPhone 6S si 5500 de cosulete de Craciun. Incredibil, nu-i asa? Ca sa participi trebuie sa dai doar Like si Share la postarea cu “concursul”. Cat de DARNIC este Maruta! Numai ca, la fel cum se intampla cu toate concursurile de pe Facebook, si acesta este o TEAPA! Dar ca de obicei sunt foarte multi care nici macar nu se deranjeaza sa gandeasca si participa.

Cum poti sa crezi ca cineva poate sa dea gratis (da, in caz ca nu te-ai prins, like-ul si share-ul tau nu valoareaza nimic) 200 de telefoane si 5.500 de cosulete de Craciun? Serios? Chiar ai crezut asta? Ai participat la concurs? Nu intelegi de ce nimeni nu si-a primit telefonul? Ai o problema foarte mare!

maruta-facebook-concurs

Dragii mei, nimeni nu o sa va dea absolut nimic in viata aceasta pentru un like si un share pe Facebook. Nu exista “gratis” in aceasta lume. Toate cadourile au un scop. Care este scopul acestui concurs? Proprietarul paginii de Facebook vrea sa stranga cat mai multi fani. Dupa ce o sa ajunga la un numar destul de mare, o sa schimbe numele paginii si o sa se foloseasca de ea.

Poate ca o s-o foloseasca pentru a vinde diferite lucruri. Poate o sa vanda pagina, poate o sa o monetizeze folosind diverse programe de afiliere. In orice caz, scopul acestor concursuri este simplu. Proprietarii vor sa castige bani de pe urma naivilor care cred in orice, fara sa se deranjeze sa verifice daca acel concurs este real.

Oare este chiar asa de greu sa iti pui o intrebare simpla? Oare este chiar asa de greu sa iti dai seama ca absolut nimeni de pe aceasta planeta nu o sa dea 200 de telefoane de ultima generatie intr-un concurs cu like si share?

maruta-facebook-concurs-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *