Cum sa NU iti promovezi pagina de Facebook

Sa zicem ca site-ul tau are o pagina facebook si tu iti doresti sa strangi/ai cat mai multi fani/urmaritori. Avand in vedere ca nici naiba nu ar da like paginii tale, te-ai gandit sa apelezi la doua metode aproape la fel de mizerabile ca tine. Metodele?

1. Un pop-up care te roaga obliga sa dai like paginii respective. Pe Firefox, pop-ul dispare dupa 20 de secunde. Pe IE (daca il mai foloseste cineva), pop-upul dispare doar daca dai like paginii.

promovare-pagina-facebook-popup

2. Daca ai cumva noroc si reusesti sa scapi de pop-upul respectiv fara sa dai like paginii lor de Facebook, dai de inca o metoda sexy care te obliga sa dai like. Probabil ca ati mai intalnit aceasta metoda. Este vorba de un cod care nu te lasa sa vezi un clip video pana nu dai like unei pagini de Facebook.

promovare-pagina-facebook-clip-blocat

Mizeria din online nu inceteaza sa ma uimeasca. Chiar sunt curios. De ce sa te cobori la un asemenea nivel pentru cateva like-uri amarate? Paginile de Facebook oricum nu mai au nici o valoare. Nici nu merita sa te deranjezi pentru un reach de 1-2%…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *