Battle for Terra (2007)

Desi nu este foarte cunoscuta, Battle for Terra este o animatie care ar trebui sa fie pe lista voastra “de vazut”. Cu un subiect foarte interesant, mai ales pentru adulti, productia este recomandata pentru toate varstele. Noi, cei mai mari, putem invata multe din aceasta poveste.

La multi ani dupa terminarea resurselor de pe Pamant, oamenii s-au indreptat spre planetele aproapiate din Sistemul nostru solar pe care le-au colonizat. La scurt timp, insa, coloniile au dorit independenta fata de Pamant si astfel a inceput un razboi. Rezultatul acestui razboi? O distrugere aproape totala a rasei umane. Singurii supravietuitori au ramas pe o nava care a calatorit de-a lungul catorva generatii pentru a gasi o planeta similara cu Pamantul.

Si au gasit-o… Numele ei: Terra. Solutia adoptata de cei de pe nava? Invazia planetei si terraformarea ei, chiar si cu riscul de a omora toti locuitorii planetei…

Battle for Terra, o poveste despre prietenie, familie si sacrificiu. A fost neasteptat de buna. Mi-a placut foarte mult si va recomand sa o vedeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.