Frozen (2013)

Poate ca o sa exagerez putin dar Frozen (2013) mi se pare cea mai buna animatie din 2013. Da, Monsters University (2013) si Despicable Me 2 (2013) au fost foarte reusite dar parca nu au farmecul acestei minunate povesti. Va recomand sa o cautati. Se potriveste de minune cu spiritul sarbatorilor si sunt absolut sigur ca cei mici o vor indragi.

Elsa, fiica regelui din tinutul Arendelle, are inca din nastere puteri magice. Considerate drept un blestem de parintii ei, mai ales dupa ce Elsa a ranit-o grav pe sora ei Ana, acestia au gasit o singura solutie: sa o tina departe de ochii lumii pentru ca nimeni sa nu afle despre puterile ei. La scurt timp insa, ei mor si Elsa ramane singura si fara aparare, departe de orice urma de civilizatie.

Asta pana in momentul incoronarii cand puterile ei ies la iveala si, bagand frica in toti cei prezenti, Elsa se decide sa fuga dar nu inainte de a aduce o iarna naprasnica asupra tinutului. Singura persoana care poate salva situatia si regatul este Ana, sora ei, care se decide sa mearga dupa si sa o aduca inapoi. Bineinteles, calatoria se dovedeste a fi una epica si de neuitat. Va reusi Ana sa o salveze pe Elsa? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Frozen (2013)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *