Kung Fu Panda 3 (2016)

Cu toate ca suntem doar in luna februarie, pot sa va garantez ca Kung Fu Panda 3 (2016) este una dintre cele mai bune animatii din acest an. Si chiar daca sunt total impotriva sequel-urilor, pentru ca majoritatea sunt niste mizerii sinistre, credeti-ma pe cuvant, aceasta continuare merita toti banii. Ba chiar cred ca se ridica la nivelul celorlalte doua povesti. Mi-a placut foarte mult si va recomand sa mergeti la cinema sa o vedeti. Nu o sa regretati.

Animatia va fi lansata in Romania pe 18 martie 2016. Va recomand sa incercuiti aceasta data daca aveti copii. Ei se vor bucura cel mai mult de aceasta lansare.

In mod surprinzator, americanii au reusit sa faca un sequel care isi merita banii. Se pare ca inca mai exista minti creative la Hollywood, oameni care nu se gandesc numai la bani. Poate ca industria cinematografica din SUA inca mai are o sansa sa isi revina. Da, spun asta desi presimt ca urmeaza sa desfiintez cat de curand doua comedii care au fost lansate in luna ianuarie…

Povestea: Dupa cum era de asteptat, razboinicul dragon (Po – ursul panda – Jack Black) inca mai are foarte multe lucruri de invatat. Si ca de obicei, pentru a invata aceste lucruri, viata tuturor apropiatilor lui trebuie sa fie in pericol. De aceasta data misiunea lui este mult mai complicata. Pentru a salva viata prietenilor lui si a celorlalti ursi panda din China, Po trebuie sa invete totul despre Chi, o tehnica pe care nici macar maestrul Shifu nu o stapaneste.

Pentru a face asta, Po trebuie sa mearga cu tatal lui intr-un sat secret de ursi panda si sa invete intr-un timp foarte scurt ceva ce pare imposibil. Va reusi el sa faca asta? Va reusi el sa salveze inca o data lumea de la distrugere? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Kung Fu Panda 3 (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *