Minions (2015)

Va mai aduceti aminte de personajele galbene, iubitoare de banane si foarte indragite din Despicable Me (2010) si Despicable Me 2 (2013)? Da, ma refer la minioni. Ei bine, vazand succesul pe care l-au avut minionii, creatorii animatiei s-au gandit sa le prezinte fanilor istoria acestor personaje. Evident, la auzirea acestei stiri, toata lumea a fost extrem de entuziasmata. Asta pana in momentul in care au vazut animatia in cauza… Am asteptat-o inca din momentul in care am vazut primul trailer, dar imi pare rau sa va anunt ca nu a meritat timpul pierdut. Pe scurt, am fost foarte dezamagit de ceea ce am vazut.

Ma asteptam la altceva. Mi-as fi dorit ca animatia sa foloseasca glume bune. Mi-as fi dorit ca povestea sa nu fie atat de stupida. Mi-as fi dorit ca Minions (2015) sa prezinte felul in care minionii s-au intalnit cu Gru (tot filmul nu doar cele doua minute de la sfirsit). Mi-as fi dorit foarte mult ca animatia sa semene cu Despicable Me si sa se apropie de asteptarile mele. Dar nu a fost sa fie. Recomand animatia pentru copii. Ei cred ca o sa se bucure de ea. Puteti sa-i duceti sa o vada la cinematograf. Adultii? Nu. Pur si simplu nu. O sa va pierdeti timpul de pomana.

Povestea: Povestea minionilor isi are originile inca de la inceputul timpului. Plecand de la o stare unicelulara galbena, minionii au evoluat de-a lungul anilor, servind mai mereu cei mai rai stapani posibili. Numai ca, neavand sansa sa isi pastreze intregi acesti stapani pentru o perioada prea lunga, ei se gaseau intotdeauna in cautarea sefului perfect. Nereusind sa il gaseasca, ei au inceput sa intre in depresie.

Dar nici depresia nu a durat prea mult pentru ca Kevin a venit cu un plan: sa mearga in lume acompaniat de Stuart si Bob si sa-l gaseasca pe cel care avea sa ii conduca intr-o aventura plina de rautate. Vor reusi ei sa isi gaseasca conducatorul? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Minions (2015)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *