Penguins of Madagascar (2014)

Cineva s-a gandit ca personjele mele preferate din seria “Madagascar” merita o animatie proprie si trebuie sa recunoasteti ca a avut o idee foarte buna. Sigur, fanii celor mai populari pinguini de pe planeta se pot bucura oricand si de seria animata care are deja trei sezoane, dar asta nu inseamna ca o poveste in plus nu poate fi un motiv de bucurie. Cum a fost animatia? Nu chiar atat de buna pe cat ma asteptam, dar suficient de interesanta/amuzanta cat sa ma bucur ca am ales sa o vad.

Sunt mai mult ca sigur ca cei mici vor indragi cea mai buna echipa speciala de interventie formata din pinguini. Doar ei ar putea salva lumea de la distrugere, numai ca in aceasta animatie vor avea parte de o misiune mult mai speciala: sa salveze toti pinguinii din tentaculele unui inamic care vrea sa ii stearga de pe fata planetei.

Inamicul: Dave, o caracatita foarte suparata! Da, stiu, nici eu n-am inteles despre cine este vorba… Nici macar pinguinii nu au auzit vreodata de el. Va trebui sa urmariti animatia ca sa intelegeti cine este Dave si de ce vrea sa distruga toti pinguinii de pe planeta. Va reusi el sa faca asta? Vor reusi pinguinii sa il opreasca si sa isi salveze fratii? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Penguins of Madagascar (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *