Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) este cu siguranta una dintre cele mai bune animatii din ultimii ani, cel putin din punctul meu de vedere. Fanii Marvel / Spider-Man, indiferent ca sunt copii sau adulti, vor fi foarte incantati de aceasta poveste. Eu, unul, am fost placut suprins.

Puteti viziona linistiti animatia in cadrul familiei. Sunt sanse mari sa fie pe placul tuturor.

Evident, productia a avut un succes destul de mare si la box-office: buget – 90 de miloane de dolari, incasari – 375 de milioane de dolari. Avand in vedere costurile de marketing / publicitate si altele, s-ar putea spune ca profitul este undeva pe la 175 milioane de dolari.

Din distributie fac parte: Shameik Moore (Miles Morales), Jake Johnson (Peter B. Parker), Hailee Steinfeld (Gwen Stacy) sau Mahershala Ali (Uncle Aaron).

Povestea: Miles Morales este un adolescent din New York care se confrunta cu cateva probleme destul de mari: scoala, prietenii si… faptul ca este noul Spider-Man (dupa ce Peter Parker moare). Ca totul sa fie perfect, in urma unui experiment stiintific are loc un accident care demonstreaza, mai mult sau mai putin, ca multiversul nu este doar o teorie.

Ce este multiversul, va intrebati? Conform definitiei din wikipedia, multiversul este “o mulțime ipotetică de mai multe universuri posibile (inclusiv universul în care ne aflăm) care împreună cuprind tot ceea ce există și poate exista: totalitatea spațiului, a timpului, materiei și a energiei, precum și constantele fizice și legile care-l descriu”.

Dar asta ar fi varianta complexa. Varianta simpla este ca Peter Parker dintr-o alta realitate ajunge in realiatea lui Miles Morales. De mentionat ar mai fi ca lumea asa cum o stim poate fi distrusa daca Miles nu face ceva in privinta asta. Va reusi el? …

No Responses to “Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *