Star Wars Rebels (2014)

Va povesteam prin august ca, in asteptarea filmului pe care toata lumea a visat ca o sa-l vada in aceasta viata (Star Wars: Episode VII – 2015), cei de la Disney (in colaborare cu Lucas Ltd.) aveau in plan sa lanseze animatia Star Wars Rebels (2014). Iata ca acest moment a venit si pot sa va spun ca m-am indragostit de aceasta povestea inca de la primul episod.

Foarte multi fani nu sunt entuziasmati de aceasta animatie, ba chiar sunt dezamagiti. Eu n-am gasit chiar nici un motiv pentru a fi dezamagit, ba dimpotriva, sunt foarte fericit de ceea ce am vazut. Evident, Star Wars Rebels (2014) este recomandat doar celor care au tangente cu universul Star Wars, altfel nu prea aveti sanse sa intelegeti mare lucru. Pe scurt, povestea este pentru cunoscatori.

Si pentru ca tot am vorbit de poveste, actiunea are loc in perioada dintre episoadele III (Anakin tradeaza Republica si devine Darth Vader; Lordul Sith preia controlul, Republica se destrama, un nou imperiu ia nastere) si IV (apare o noua speranta pentru rebeli, cel care ar putea schimba soarta galaxiei, Luke Skywalker), intr-un timp in care Imperiul isi securiza dominatia asupra galaxiei si vana ultimii supravietuitori Jedi. Tot in aceasta perioada, scanteia unei rebeliuni incepea sa prinda contur…

No Responses to “Star Wars Rebels (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *