Avengers: Endgame (2019)

Saptamana aceasta mi-am facut curaj si am fost la cinematograf sa vad mult asteptatul Avengers: Endgame (2019). Cum a fost filmul? Sincer, mai bun decat ma asteptam. Aveam o mare teama ca cei de la Marvel o sa strice aceasta serie fix la final, dar m-am inselat. Filmul este foarte bun si cred ca o sa va para rau daca nu mergeti sa il vedeti la cinema.

Endgame are de toate si cred ca nu exista vreun personaj din serie care sa fie neglijat. Ca de obicei, “formula” Marvel este folosita din nou, dar poate chiar mult mai bine ca in trecut. O sa aveti parte de momente amuzante, momente de bucurie, actiune, tragedie, tristete. Chiar nu cred ca cineva o sa plece dezamagit dupa vizionarea acestei povesti.

Filmul are trei ore dar nu stiu cum au trecut. Este printre putinele filme din ultima perioada care nu m-au plictisit. De fapt, nici nu mai tin minte cand am fost ultima oara la cinema. Stiu ca am vazut filmul Glass (2019) deci probabil prin ianuarie – februarie. Asta ca sa va imaginati cate filme bune au fost lansate de atunci pana in prezent…

Nu mai stati pe ganduri. Mergeti la cinema si vedeti filmul!


No Responses to “Avengers: Endgame (2019)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *