Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Asteptam acest film de foarte mult timp. Batman vs Superman este lupta visata de fiecare iubitor de filme/fan al benzilor desenate, genul de productie pe care nu credeam ca o sa am ocazia sa o vad vreodata. Si nu sunt singurul care crede asta. Drept dovada stau si cele 424 de milioane de dolari incasate de film in doar cateva zile de la lansare. Cum a fost filmul? Mi-a placut, mai ales ultima ora din film.

Recunosc, lupta mult asteptata a avut loc dupa vreo 96 de minute de film si nu a tinut decat cateva minute. Nu o sa va spun cine a castigat pentru ca as strica farmecul povestii. Actiunea lipseste cu desavarsire in prima parte a filmului si s-ar putea spune ca o sa stiti foarte multe din ceea ce o sa se intample in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) daca ati vazut ultimul trailer. Nu stiu cine a hotarat ca acel trailer sa fie lansat, dar sunt foarte sigur ca e un mare dobitoc.

Per ansamblu pot sa spun ca a fost un film de actiune bun. Merita sa-l vedeti la cinematograf, in special pentru cele 45 de minute de actiune de la final. Va asigur ca partea de final merita toti banii. Este probabil singura productie care merita atentia voastra in aceasta perioada.

Povestea: Pe scurt, pentru ca stiu ca aveti si alte lucruri de facut, filmul se concentreaza pe teama pe care Superman o provoaca celor din intreaga lume. Dupa dezastrul pe care omul “este o pasare, este un avion” l-a lasat in urma in povestea filmului Man of Steel, oamenii au inceput sa se intrebe daca Superman nu ar putea sa devina o amenintare pentru omenire in viitor. Printre acei oameni se numara si Batman, cel care se decide sa faca ceva in aceasta privinta. Numai ca Batman nu este singurul care are planuri cu Superman…

Cine va castiga aceasta lupta? Este Superman o ameninta pentru planeta? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *