Captain Marvel (2019)

Am observat cu surprindere ca inca nu am scris nimic despre acest film. In fine, nu este o mare pierdere nici pentru mine, nici pentru voi. De ce? Pentru ca, din punctul meu de vedere, Captain Marvel (2019) este un film slab, mediocru, chiar prost pe alocuri, fara nimic notabil, previzibil, plictisitor… Cred ca intelegeti ideea.

Au fost diverse discutii despre aceasta productie dar n-am de gand sa intru in polemici. Nu am chef de feminismul american, nu am chef de strategia celor de la Disney in care singurul film disponibil in multe cinematografe din SUA, la inceputul lui Martie, a fost acesta.

Ma “bucur” ca agenda pe care o promoveaza le-a adus bani dar, sincer, nu sunt interesat. Nu am vrut sa il vad la cinematograf si ma bucur ca am facut alegerea corecta. Ar fi fost o pierdere de timp.

Evident, l-am vazut intr-un final… Nu stiu, poate speram sa ma insel dar nu a fost cazul. Filmul a fost exact cum v-am spus la inceput (slab, mediocru, chiar prost pe alocuri, fara nimic notabil, plictisitor). Puteti sa va uitati si voi la el, numai sa nu spuneti ca nu ati fost avertizati din timp.

Brie Larson, pe langa faptul ca este antipatica, nu ar putea sa joaca un rol nici daca viata ei ar depinde de asta. Nu stiu cum a ajuns actrita si nu inteleg cum cineva a considerat ca ea ar putea sa fie intr-un rol principal intr-un film, orice film. Nu are darul asta.

Si, desigur, as putea sa dau spoilere si sa va spun cat de praf este povestea din Captain Marvel. Numai ca nu cred ca are rost. Dupa jumatate de ora de film o sa va intrebati de ce v-ati pierdut timpul cu asa ceva.

Singurul lucru bun din acest film?  Samuel L. Jackson. Doar el a reusit sa ma convinga cumva sa rezist pana la final.

No Responses to “Captain Marvel (2019)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *