Chosen (2013)

Daca va plac dramele/filmele psihologice, Chosen ar trebui sa fie pe lista voastra de vazut. Conceput initial ca o mini-serie, producatorii serialului s-au gandit ca ar putea sa faca un ban in plus daca ar transforma primul sezon intr-un film. Si ma bucur ca au facut asta pentru ca nu stiu daca aveam sanse sa il gasesc in forma lui initiala. In cazul in care va place (sunt sanse foarte mari), vestea buna este ca mai exista inca doua sezoane cu care sa va ocupati timpul.

Povestea: Ian Mitchell pare sa aiba o viata linistita si fara probleme. Desi este divortat, Ian are o casa frumoasa, o cariera de succes (avocat) si toti banii de care ar putea avea nevoie. Totul pare perfect… pana intr-o dimineata cand o cutie misterioasa apare in fata casei lui. In aceasta cutie, el gaseste o arma incarcata si poza unui barbat pe care trebuie sa-l ucida in urmatoarele trei zile.

Amuzant, nu-i asa? Asa i s-a parut si lui pana in momentul in care cineva a inceput sa traga in casa lui. In scurt timp, Ian se va afla in fata unei decizii care i-ar putea salva viata fiicei lui (sau nu). Il va omora pe omul a carui poza este in cutie? Cine sunt cei care au inventat acest joc si de ce l-au ales pe el? Se va termina jocul daca Ian il ucide pe barbatul respectiv? Va reusi el sa-i salveze viata fiicei lui? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.