Comedii si drame romantice, in „luna iubirii” la Warner TV

Comedii romantice si drame romantice, cu Julia Roberts, Ryan Gosling, Rachel McAdams, Jack Nicholson, Ellen Barkin, Owen Wilson, Javier Bardem, Steve Carell si Emma Stone se regasesc in programul lunii februarie la Warner TV.

Comedia romantica „Spargatorii de nunti / Wedding Crashers” (2005), regizata de David Dobkin va fi difuzata pe 7 Febuarie, de la ora 20:15. Filmul ii are in rolurile principale pe Owen Wilson si Vince Vaughn, iar din distributie fac parte, intre altii, Rachel McAdams, Christopher Walken, Isla Fisher, Jane Seymour si Bradley Cooper.

John și Jeremy sunt doi bun prieteni, afemeiați, care participă la petreceri de nuntă pentru a profita de atmosfera romantică. Ajung însă în conflict, după ce John o întâlnește și se îndrăgostește de Claire. La People’s Choice Awards, actorii Owen Wilson și Vince Vaughn au fost desemnați cel mai potrivit duo de pe ecrane. Rachel McAdams a fost premiată la Teen Choice Awards și Hollywood Film Awards pentru rolul din această comedie.

De Ziua Indragostitilor, pe 14 Februarie, de la ora 20:05, Warner TV va difuza „Mananca, roaga-te, iubeste / Eat Pray Love” (2010). Lungmetrajul, cu Julia Roberts si Javier Bardem in distributie, este regizat de Ryan Murphy. 

Liz, o femeie aflată la a doua tinerețe, își dă seama că este implicată într-un mariaj nefericit și, după ce divorțează, decide să plece într-o călătorie prin lume pentru a se descoperi. Ea ajunge de la New York în Italia, apoi India și Bali, unde se regăsește și își găsește și o nouă dragoste. Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup și James Franco fac parte din distribuția lungmetrajului bazat pe cartea scrisă de Elizabeth Gilbert.

Drama romantica „Jurnalul / The Notebook” (2004) este inclusa in programul Warner TV pe 16 Februarie, la ora 20:15. Protagonisti ai filmului regizat de Nick Cassavetes sunt Gena Rowlands, mama regizorului, James Garner, Ryan Gosling si Rachel McAdams

Bazat pe romanul omonim al lui Nicholas Sparks, filmul spune o poveste de dragoste din anii 1940. Un bărbat sărac se îndrăgostește de o tânără bogată, însă relația lor este condamnată din cauza diferențelor sociale. Întâmplările sunt citite, dintr-un caiet, de un bătrân unei femei internate, ca și el, la un azil.

Lungmetrajul a devenit unul cult, fiind unul dintre cele mai populare ale anilor 2000, cu numeroase distrincții, între care opt Teen Choice Awards, un Satellite Award și un MTV Movie Award. 

Jack Nicholson si Ellen Barkin joacă rolurile principale in comedia „Cand barbatii nu-ti dau pace / Man Trouble” (1992), difuzata de Warner TV pe 21 Februarie, de la ora 20:20.

Acțiunea filmului regizat de Bob Rafelson are în centru un dresor de câini de pază care este șantajat să fure un manuscris de la unul dintre clienții lui. Din distribuție fac parte Harry Dean Stanton, Beverly D’Angelo și Paul Mazursky.

Pe 28 Februarie, de la ora 20:15, va putea fi urmarita comedia romantica „A naibii dragoste / Crazy, Stupid, Love” (2010), regizata de Glenn Ficarra si John Requa, cu o distributie de exceptie.

Steve Carell este Cal, căsătorit cu Emily, interpretată de Julianne Moore. Relația lor se deteriorează și ajung să se despartă. Într-un bar, Cal îl cunoaște pe Jacob, expert în a cuceri femei frumoase jucat de Ryan Gosling, care îi împărtășește din cunoștințele sale. Viața lui Cal ia o turnură complet neșteptată, având în vedere că noul lui prieten începe o relație cu fiica lui mai mare, interpretată de Emma Stone, și el este implicat, fără voie, într-un scandal la școala fiului mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *