Brewster’s Millions (1985)

Daca sunteti in cautarea unei comedii bune… nu prea aveti sanse sa gasiti nimic amuzant in filmele recent lansate. Probabil ca si voi, la fel ca si mine, ati ajuns la o limita cu glumele de doi bani folosite de americani. Stilul “American Pie” a expirat de foarte multi ani. Ar fi frumos daca si cei de la Hollywood s-ar prinde de asta.

Revenind la subiect, daca vreti o comedie buna, va recomand sa cautati in trecut. Cam vreo 31 de ani in trecut. Recomandarea de astazi: Brewster’s Millions (1985), o super comedie pe care trebuie neaparat sa o (re)vedeti. Va garantez ca o sa va placa.

Povestea: Brewster, un jucator de baseball la o echipa din ligile inferioare, primeste intr-o zi o veste care ii schimba viata: a mostenit o avere (300 de milioane de dolari) de la o ruda indepartata. Numai ca exista o problema. Cel care i-a lasat mostenirea a pus o conditie inainte ca el sa se poate bucura de bani.

Pe scurt, Brewster trebuie sa cheltuiasca 30 de milioane de dolari in 30 de zile. Partea proasta este ca el nu are voie sa doneze banii, sa-i arunce sau sa aiba vreo proprietate. De aici, evident, incepe distractia.

Va reusi el sa faca asta? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *