Central Intelligence (2016)

V-am spus acum cateva zile ca Central Intelligence (2016) este singura comedie din acest an pe care de abia astept sa o vad. Ei bine, am vazut-o si… mi-a placut foarte mult! Nu mi-am imaginat vreodata ca o sa-i vreodata pe Dwayne Johnson si Kevin Hart jucand in acelasi film si nu aveam de gand sa ratez aceasta ocazie.

Filmul o sa apara cat de curand in toate cinematografele din tara. Va recomand sa mergeti sa il vedeti. Va asigur ca nu o sa va para rau.

Ma bucur sa vad ca cei de la Hollywood inca mai sunt capabili sa faca si comedii decente. Incepusem sa cred ca nu mai stiu sa faca asta. Nu cred ca trebuie sa va mai dau exemple. Este suficient sa vedeti o comedie lansata in ultimii ani ca sa intelegeti.

Cel care a decis ca Dwayne Johnson si Kevin Hart sa joace in rolurile principale ale acestui film a avut o idee foarte buna. Cei doi joaca foarte bine impreuna si sper/imi doresc sa ii mai vad si pe viitor intr-un alt film. Dar la cum ii stiu eu pe cei de la Hollywood, ma astept ca Central Intelligence (2016) sa aiba un sequel cat de curand. Si presimt ca sequel-ul o sa fie prost. Dar mai este pana atunci…

Povestea: Considerat cel mai probabil sa reuseasca in viata de catre toti colegii lui din liceu, Calvin Joyner (Kevin Hart) simte ca si-a ratat scopul in viata. La 20 de ani dupa terminarea liceului, Calvin este doar un contabil obisnuit si nu are nimic special in viata lui. In momentul in care credea ca nimic bun nu i se poate intampla, un fost coleg de liceu se decide sa ii faca o vizita.

Problema? Fostul coleg de liceu lucreaza pentru CIA si… este urmarit pentru tradare, fiind considerat extrem de periculos. De aici, evident, incepe distractia…

Filmul va fi lansat pe 1 Iulie in Romania. Va recomand sa mergeti la cinema sa il vedeti.

Distributia: Dwayne Johnson, Aaron Paul, Kevin Hart
Data de lansare: 17 Iunie 2016 (SUA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *