Deadpool 2 (2018)

In cazul in care nu ati vazut pana acum filmul… nu va grabiti prea tare sa faceti asta. Nu va speriati, filmul nu a fost rau, dar nici nu pot sa spun ca a venit cu ceva special. Pe scurt, Deadpool 2 (2018) continua/copiaza perfect stilul din primul film. Si poate ca il copiaza mai mult decat ar trebui. Glumele nu au fost la fel de bune, povestea a fost relativ slaba, actorii nu au impresionat cu nimic.

Dar daca nu aveti astfel de pretentii, Deadpool 2 (2018) merita vazut. Acum sper ca nu o sa ma intelegeti gresit. Nu spun ca am fost dezamagit de ce am vazut. Doar ca ma asteptam la ceva mai mult. Poate voiam sa rad mai mult sau cel putin la fel de mult ca la primul film Deadpool. Sau poate ca prima productie mi s-a parut mult mai buna si de acolo dezamagirea. In orice caz, nu am fost impresionat de ceea ce am vazut, cu toate ca mi-au placut unele scene.

Per ansamblu, daca va plictisti, cu siguranta puteti sa il treceti pe lista. Nu cred ca o sa va para rau.

Povestea: Deadpool trebuie sa alcatuiasca o echipa de super-eroi capabila sa il apere pe un tanar mutant de atacurile lui Cable, un cyborg venit din viitor. Va reusi el sa faca asta? Take a guess…

No Responses to “Deadpool 2 (2018)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.