Deadpool (2016)

Asteptam de foarte mult timp acest film. Am vazut toate trailerele/teaserele, am citit fiecare stire despre el, m-am rugat ca timpul sa treaca mai repede pentru a-l putea vedea. Banuiam ca o sa fie bun, dar m-am inselat. De ce? Pentru ca filmul este foarte bun! Credeti-ma pe cuvant, inca nu ati vazut un film care sa semene cu Deadpool (2016). Ba chiar cred ca aceasta productie are sansa sa fie cea mai bun comedie din 2016. Trebuie neaparat sa il vedeti! Nu aveti voie sa ratati ocazia de a-l viziona la cinematograf.

Mai rar o sa gasiti filme care isi merita cu adevarat banii. Stiu si stiti ca atac foarte des (si pe buna dreptate) masina de facut bani de la Hollywood, dar de data aceasta simt nevoia sa ii felicit. Au facut o treaba foarte buna cu Deadpool (2016). Nici macar nu trebuie sa fii un fan al filmelor inspirate de benzi desenate cpentru a te putea bucura de aceasta poveste. Si distractia de abia incepe. Presimt ca o sa avem parte de foarte multe filme promitatoare in 2016.

Cat despre fanii benzilor desenate, puteti sa stati linistiti, producatorii filmului au respectat aproape in totalitate materialul din care s-au inspirat. Eroul vostru este exact asa cum vi l-ati imaginat.

Povestea: Pe scurt, Deadpool (2016) este povestea fostului membru al Fortelor Speciale/mercenar Wade Wilson (Ryan Reynolds), un om care cauta razbunare dupa ce un experiment i-a distrus viata. Spre norocul lui, acelasi experiment ii da si puterea de a se vindeca extrem de repede, genul de abilitate care il convinge sa il gaseasca/sa il faca sa plateasca pe cel care l-a transformat in ceva foarte greu de privit (o sa intelegeti dupa ce vedeti filmul).

Va reusi el sa faca asta? Ca de obicei, ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Deadpool (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *