Death to 2020 (2020)

Ce faci cand te plictisesti? Cauti ceva vizionabil pe Netflix. Cum ar fi Death to 2020 (2020), locul in 3 in Top 10 cele mai urmarite show-uri pe Netflix (in Romania, astazi), o tentativa de retrospectiva amuzanta a anului 2020.

Cum a fost? Am spus asta si la inceput, vizionabil… Umorul nu lipseste, sarcasmul si ironia sunt ca la ele acasa. Banuiesc ca avem nevoie de aceste trasaturi ca sa trecem peste un an absolut nebun. Partea mai proasta este ca nu cred ca 2021 va fi mai bun.

 Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow joaca foarte bine. Pe scurt, show-ul este foarte bine scris. Si este amuzant. Chiar foarte amuzant pe alocuri. Total diferit fata de mizeria asta => Netflix – Best of Stand-up 2020

Revenind la Death to 2020, partea care nu prea mi-a placut a fost Donald Trump. Mai precis, cred ca s-a pus prea mult accent pe el. Intr-un an plin de evenimente neplacute (pandemie, morti, rasism, foamete, somaj, crime, alte boli, etc.), nu poti sa rezumi o mare parte dintr-o retrospectiva avand in prim plan un singur personaj.

Pentru ca da, in cele din urma Donald Trump este un personaj creat fix de media americana (presa, industria de film). Au creat un monstru, au facut misto de el, o mare parte din populatia americana a facut misto de ei cand l-au ales, s-au folosit si se vor folosi de el pentru rating-uri.

Credeti ca lor chiar le pasa de Trump sau de viitorul SUA? Ma indoiesc! Totul se rezuma la rating-uri aka bani. Iar acum, cand Trump este pe picior de plecare, disperarea media incepe sa se vada. Va fi un an foarte amuzant pentru presa si industria cinematografica americana.

Trecand peste asta, da, show-ul este suficient de reusit incat sa ii acordati o sansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *