EuroTrip (2004)

Am vrut sa scriu despre aceasta comedie de foarte multe ori, dar m-am gandit ca nu are rost. Cumva, in mintea mea, credeam ca nu se poate ca cineva sa nu fi auzit pana acum de EuroTrip (2004). Spre suprinderea mea, am descoperit ca inca sunt foarte multi oameni care nu au vazut acest film, mai ales cei din generatiile mai tinere. Dragii mei, daca va plac comediile cu adolescenti/asemanatoare cu seria American Pie, Eurotrip (2004) este un must-see. Este una dintre putinele comedii la care aveti sanse sa radeti cu lacrimi. Da, atat de buna este. Daca se intampla ca si voi sa auziti pentru prima data de acest film, va recomand sa il cautati. Nici nu stiti ce ati pierdut pana acum.

Povestea: Elevul de liceu Scott Thomas a fost intotdeauna un baiat dragut. Avea note bune la scoala, era cuminte si mereu previzibil. Viata lui parea un paradis, fapt intarit (nu va ganditi la prostii) si de frumoasa lui prietena Fiona. Asta pana in momentul in care Scott afla ca Fiona l-a inselat in tot timpul in care ei doi au fost impreuna. Distrus de aceasta descoperire, Scott apeleaza la bunul sau prieten Mike din Germania. Spre surprinderea lui, Mike incepe sa filtreze cu Scott, moment in care el afla ca de fapt Mike este Mieke, adica o fata.

Neavand nimic de pierdut, Scott se hotaraste sa calatoreasca din SUA pana in Germania pentru a o intalni. In aceasta calatorie el este insotit de prietenul lui cel mai bun si de sora acestuia. Credeti-ma pe cuvant, nu vreti sa pierdeti aceasta calatorie epica…

One Response to “EuroTrip (2004)”
  1. Miva Solutions July 30, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *