Go for It (1983)

Dupa cum v-am mai spus si ieri, se pare ca, dupa foarte multi ani, am prins din nou gustul comediilor cu Bud Spencer si Terence Hill. Filmele celor doi erau mereu pe lista parintilor mei. Credeti-ma pe cuvant, radeam cu lacrimi de fiecare data cand ii vedeam in “actiune”. Mai rar un dou atat de reusit.

Slabe sanse sa mai vedem vreodata actori ca ei. Comediile din ziua de astazi/actorii care joaca in ele sunt de toata jena. Cu greu reusesc americanii sa mai lanseze o comedie de Doamne ajuta si chiar nu inteleg de ce. Oare este chiar asa de complicat sa faci pe cineva sa rada? Sau este efortul mult prea mare? Probabil ca nu o sa aflu niciodata. Partea mai trista este ca nu stiu ce o sa fac in momentul in care o sa termin de vazut toate comediile vechi…

Revenind la subiect, Go For It (1983) este o alta comedie pe care ar trebui sa o vedeti. O sa va placa foarte mult. Garantez!

Povestea: Rosco Frazer / Steinberg (Terence Hill) si Doug O’Riordan / Mason (Bud Spencer) se intalnesc din intamplare intr-un bar. Dupa o serie foarte amuzanta de evenimente, cei doi sunt confundati la inceput cu doi hoti, ca mai apoi sa fie confundati cu doi agenti CIA care se afla intr-o misiune foarte importanta.

Din pacate pentru ei, nu numai cei de la CIA cred ca Steinberg si Mason sunt de-ai lor, ci si criminalii care vor sa scape de ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published.