Hot Pursuit (2015)

Premiul pentru cel mai previzibil film al anului merge la… Hot Pursuit (2015). O “comedie” politista mai plina de clisee ca aceasta nu cred ca aveti sanse sa gasiti, cel putin nu in aceasta viata. Cat despre partea de comedie, cred ca ati inteles de ce am folosit ghilimelele. Sofia Vergara nu ar putea sa joace bine intr-un film nici daca soarta ei ar depinde de asta. Cat despre Reese Witherspoon, chiar as fi curios sa aflu de ce a acceptat sa joace intr-o asemenea porcarie.

Ca sa nu va mai irosesc timpul, concluzia este simpla: nu va pierdeti vremea cu acest film. Nici macar sa nu va ganditi sa mergeti la cinematograf sa il vedeti. Ar fi o pierdere inutila de bani.

Povestea: Cooper este genul de politista care respecta intocmai litera legii. Partea mai proasta este ca a fost mereu neindemanatica. Atat de neindemanatica incat a ajuns sa lucreze doar la birou din cauza unui “incident”. Numai ca soarta face ca un caz sa ii solicite prezenta. Si pentru ca v-am spus ca acest este plin de clisee, ghiciti cine este singura persoana care poate salva ziua?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *