Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Cu toate ca nu sunt un mare fan al sequel-urilor (pentru ca americanii au obiceiul sa strice povestea unor filme clasice si foarte bune) si banuiesc ca stiti asta deja, Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) a primit un loc pe lista mea de “vazut” in momentul in care am vazut trailer-ul filmului. Recunosc ca si distributia (Dwayne Johnson, Kevin Hart) a avut un rol in decizia mea de viziona filmul.

Ei bine, ieri am avut ocazia de a-l viziona si trebuie sa va spun ca mi-a facut seara mult mai buna. Am avut emotii mari cu privire la povestea filmului. Dupa cum va spuneam, americanii au obiceiul de a o da in bara cand vine vorba de sequel-uri dar, cumva, de data aceasta au reusit sa faca ceva interesant. Povestea nu se compara cu cea a filmului original, nici nu ma asteptam la asta, dar nu pot sa zic ca ceea ce am vazut m-a dezamagit in vreun fel.

Daca ajungeti la cinematograf si nu stiti ce film sa alegeti, Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) ar trebui sa fie pe lista voastra. Nu cred ca o sa va para rau.

Filmul are de toate: comedie, actiune, aventura. Dwayne Johnson si Kevin Hart joaca foarte bine impreuna. Sper sa am ocazia sa-i vad si in alte productii in viitor. Comediile au nevoie de mai multi actori ca ei.

Povestea: La 20 de ani de la intamplarile din Jumanji (1995), jocul care a terorizat vietile copiilor revine din nou in prim plan. Intr-o noua aventura Jumanji, patru elevi de liceu au “norocul” de a descoperi un joc vechi pe consola pe care, din plictiseala, se decid sa il joace.

La scurt timp dupa inceperea jocului, ei sunt “teleportati” in lumea lui si devin chiar personajele pe care le-au ales. Ca totul sa fie perfect, cei patru descopera ca jocul are un obiectiv foarte clar: supravietuirea. Ca sa scape din joc si sa se intoarca in viata reala, ei vor fi nevoiti sa treaca prin cea mai periculoasa aventura din viata lor.

Vor reusi sa scape cu viata? Ramane sa aflati singuri…

One Response to “Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *