Jungle Cruise (2021)

Aseara am avut inspiratia sa ma uit la acest film. Mi-a placut? Da! A fost amuzant, distractiv, o aventura pe care ar trebui sa o vedeti / traiti impreuna cu familia. Chiar cred ca Jungle Cruise, avand in vedere si filmele lansate in ultimii ani, este o alegere cel putin buna.

Am ras destul de mult pe parcursul celor doua ore si sapte minute (da, filmul este destul de lung) si, suprinzator, chiar nu m-am plictisit urmarindu-l. Povestea este interesanta. Poate si pentru ca producatorii s-au “inspirat” din Mumia (The Mummy – 1999) sau Piratii din Caraibe.

Parti mai putin bune? Cred ca se putea lucra la partea de CGI. Efectele speciale trebuiau sa fie mult mai bune. Sa nu uitam ca filmul a avut un buget de 200 de milioane de dolari.

Cu toate ca Dwayne Johnson si Emily Blunt joaca foarte bine si chiar exista o anumita “chimie” intre ei, tot nu pot sa cred foarte mult in povestea lor de dragoste. Voi il puteti vedea pe Dwayne jucand in rolul principal intr-o comedie romantica? Eu sigur nu.

Si sa nu uitam de putin propaganda americana. Nu puteau sa faca un film fara putina propaganda. Era greu sa faca un film fara ca cel putin un personaj sa nu fie gay. Si, bineinteles, actrita principala trebuia sa fie putin feminista. Adica puternica, independenta, intrerupe mereu pe toata lumea, stie absolut tot, etc.

Dar am reusit sa trec peste toate aceste lucruri pentru ca filmul este decent. Cel putin decent. Dupa cum v-am zis, am reusit sa-l vad dintr-o singura incercare si nu imi aduc aminte sa fi existat vreun moment de plictiseala. A fost o alegere buna si vi-l recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *