Let’s Be Cops (2014)

Daca vreti sa vedeti o comedie cu adevarat amuzanta, va recomand Let’s Be Cops (2014). Pe langa umorul calitate, filmul are o poveste amuzanta si relativ credibila, spre deosebire de 22 Jump Street (2014). Culmea, filmul pe care tocmai l-am mentionat are o nota mai mare ca Let’s Be Cops (2014) si chiar nu inteleg de ce. Oare de ce oamenii prefera umorul de prost gust, dus la limita prostiei? Si nu ma intelegeti gresit, 22 Jump Street (2014) este amuzant, dar povestea lui este ridicola.

Povestea: Doi prieteni foarte buni incep sa realizeze ca au peste 30 de ani si viata lor nu este deloc asa cum si-ar fi dorit. Ba mai mult, viitorul nu pare sa le rezerve nimic bun, desi pareau sa aiba potential la un moment dat. Ajungand la un bal mascat, ei vad exact cat de bine o duc prietenii lor si cat penibila pare viata lor in comparatie. Si cu toate ca nimic bun nu parea sa apara la orizont, faptul ca decid sa se costumeze in politisti pentru balul mascat urmeaza sa le schimbe viata.

La ce ma refer? La faptul ca lumea chiar crede ca ei sunt politisti. In scurt timp si ei incep sa creada asta si sa se comporte… “altfel”. Evident, viata pare sa fie amuzanta cand sunt luati drept politisti, dar “actiunile” lor reusesc sa deranjeze oameni foarte periculosi. Si de aici incepe distractia.

One Response to “Let’s Be Cops (2014)”
  1. diana November 19, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.