Ride Along 2 (2016)

Avand in vedere succesul de care s-a bucurat comedia Ride Along (2014), americanii nu au stat foarte mult pe ganduri si au pregatit un sequel. Dupa cum era de asteptat, sequel-ul este dezamagitor, relativ amuzant (trei sau patru faze), previzibil si pe alocuri plictisitor. Pe scurt, Ride Along 2 (2016) este o mare pierdere de timp. Nu va recomand sa mergeti la cinematograf sa il vedeti. O sa va pierdeti banii degeaba. Chiar nu merita efortul.

Dar cei de la Hollywood, ca de obicei, nu vor intelege nimic din recenziile proaste care s-au scris despre film. De ce? Pentru ca filmul deja a strans de doua ori mai multi bani decat a costat. Profitul este garantat. Stiti ce inseamna asta? Inseamna ca intr-un an sau doi o sa vedem si Ride Along 3. N-am nici cea mai mica urma de indoiala ca acest viitor film este deja in discutii.

Povestea: La un an dupa intamplarile din primul film, Ben Barber (Kevin Hart) a absolvit Academia de Politie si lucreaza in aceeasi sectie cu detectivul James Payton (Ice Cube), fratele viitoare lui sotii. Dupa cum era de asteptat, nu trece mult timp si cei doi politisti gasesc din nou un caz care le pune viata in pericol. Numai ca de aceasta data nu o sa aveti aproape nici un motiv real sa radeti si o sa va intrebati pe tot parcursul filmului daca merita sa il vedeti pana la final. Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, raspunsul ar fi nu. Chiar nu merita sa vedeti ce se intampla la final.

Finalul este atat de previzibil incat o sa stiti ce se intampla inca de pe la jumatatea filmului. Vor reusi cei doi sa rezolve cazul? Voi ce credeti?

Vreti sa vedeti o comedie buna? Cautati alt film. Acesta nu poate decat sa va iroseasca timpul.

No Responses to “Ride Along 2 (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *