Spy (2015)

Va mai aduceti aminte de Austin Powers? Ei bine, Spy (2015), intr-un mod ciudat, mi-a adus aminte de acea serie de filme. De ce? Pentru ca, in caz ca nu v-ati dat seama din trailer, aceasta comedie cu spioni isi cam bate joc de tot ceea ce face James Bond prin misiunile lui. Pe scurt, Spy va poate lasa una dintre urmatoarele doua impresii: ori o sa va placa la nebunie si o radeti asa cum nu ati mai facut-o de foarte mult timp, ori o sa vi se para cel mai cretin film posibil, cu scene de actiune ridicole, parca scoase din filmele SF, si cu glume grosolane, care se repeta si sunt duse la extrem.

Suna interesant, nu-i asa? Ei bine, la fel ca si voi, si eu am auzit de aceste pareri impartite si am devenit suficient de curios incat sa-i acord o sansa. Trebuie sa va spun inca de pe acum ca eram cam satul de Melissa McCarthy si de umorul ei dar, cumva, in acest film am reusit sa o suport. Asta si datorita lui Jason Statham, care o face mult mai suportabila. Nu mi l-as fi imaginat niciodata pe Jason intr-o comedie. Alura lui de bad boy nu prea
il face potrivit pentru acest gen de filme. Nu va faceti griji, a jucat mult mai bine decat ma asteptam. Scenele de actiune ii acopera lipsa de talent pe partea de comedie.

Cum mi s-a parut filmul? Per ansamblu, ridicol. Extrem de ridicol. Dar amuzant. Mi-a placut si cred ca ar trebui sa il vedeti.

Povestea: In momentul in care agentul pe care il supervizeaza moare intr-o misiune, Susan Cooper (Melissa McCarthy), singura persoana din CIA pe care teroristii se pare ca nu o cunosc, se decide sa faca ceea ce isi dorea de foarte mult timp: sa devina un agent de teren si sa rezolve misiunea celui pe care il admira. Misiunea: sa se infiltreze in lumea unui traficant de arme foarte periculos si sa recupereze o bomba nucleara.
Suna foarte usor, nu-i asa? Va reusi ea sa isi duca misiunea la bun sfirsit sau nu? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.