The Suicide Squad (2021)

De cateva zile incoace mi-am redescoperit pasiunea de a viziona filme. N-as putea sa va spun exact cand am pierdut-o sau cum am reusit sa o recuperez. Dar sa trecem peste asta. Concluzia ar fi ca m-am decis sa vad cat mai multe film in urmatoarea perioada. Pe lista era si Suicide Squad (2021), o productie cu review-uri chiar bune. Aveam asteptari destul de mari.

Din pacate, nu pot sa spun ca am fost foarte incantat de ceea ce am vazut. Poate si pentru ca ma asteptam la un film serios, de actiune. In schimb am dat de o parodie amuzanta pe alocuri, lunga si relativ plictisitoare, cel putin spre finalul povestii.

Se pare ca un fost angajat Marvel a fost implicat direct in productia The Suicide Squad si se vede acest lucru. Nu ma intelegeti gresit, sunt multe faze amuzante in film si s-ar putea sa radeti destul de mult. Problema, cel putin din punctul meu de vedere, este ca povestea este ridicola. Extrem de ridicola. O parodie a tot ceea ce inseamna filme cu super-eroi.

Asadar, daca vreti sa vedeti acest film, va recomand sa va trimiteti neuronii la somn. Si sa nu va aveti pretentii sau asteptari de la el. Altfel nu o sa va puteti bucura de aventurile echipei din care fac parte: Idris Alba (care nu e Will Smith) in rolul lui Bloodsport (care nu e Deadshot), “omul” rechin King Shark (rol de interpretat de Sylvester Stallone), Harley Quinn (Margot Robbie) – nebuna ca de obicei, Peacemaker si casca lui sub forma de WC (John Cena), omul bulina – un super erou care produce si arunca buline in cei care ii supara (cumva toti arata ca mama lui, pe care o uraste).

Merita sa-l vedeti? Atat timp cat va ganditi la el ca o comedie, da, cu siguranta. Multe faze amuzante, efecte speciale foarte bune, personaje / intamplari ridicole, o stea de mare enorma, venita din spatiu, pusa pe fapte mari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *